KONSERT me barnekoret WATOTO!

watotoOnsdag 7. oktober kl. 18.00 vert det ei unik konsertoppleving i Nain! Då får me besøk av barnekoret Watoto frå Uganda. Dette koret består av foreldrelause born som gjennom Watoto har fått ein ny start i livet. Her vert det ekte songglede!

Me tek med oss frå pressemeldinga til koret:Barnekor med foreldreløse barn fra Uganda på ny Norgesturné for å kunne hjelpe flere

Watoto gleder seg til å kunne presentere sin nye produksjon for et norskt publikum. ”Oh, What Love” kommer til Norge i høsten 2015. Gjennom en eksplosiv konsert, tar Watoto barnekor deg med på en dynamisk reise på vei mot frihet og en forståelse av Gud som en kjærlig Far for hele menneskeheten.

”Etter at jeg mistet foreldrene mine, følte jeg meg helt alene, uten noen som elsket meg. Nå vet jeg at Gud er min Far. Han elsker meg og bryr seg om meg. Når jeg reiser på korturné, vil jeg vise folk at Gud elsker dem også” – sier 6 år gamle Jackie Nakku.

1219_TCLO_WatotoGary Skinner, som er grunnlegger av Watoto sier: ” Guds hjerte for de minste er ikke bare å se enkeltpersoner bli reddet, men også å se at de får blomstre og få sine liv forvandlet. Historien til disse barna er ekte og representerer tusenvis av andre som har opplevd en lignende forvandling.”

”Oh, What Love” er en lovsangskonsert med utgangspunkt i bibelverset 1.Johannes 3:1 ”Se hvilken kjærlighet som Far har gitt oss, at vi skal kalles Guds barn, og det er vi.” Kom forberedt på en kveld som feirer moderne afrikanske rytmer og den unike personligheten i hvert barn.

Produksjonen er i tråd med den utviklingen som pågår på det afrikanske kontinentet. Et kontinent som gjenoppdager sin sanne identitet, mens det sakte men sikkert bygger sine samfunn. Barn og unge er virkelig nøkkelen til framtiden.

”Gjennom sine unike personligheter kommuniserer barna en følelse av tilhørighet som de finner i Gud som sin far”, sier James Skinner, kreativ leder i Watoto.

Siden 1994 har Watoto barnekor reist over hele verden og fortalt om de foreldreløse og sårbare barna på det afrikanske kontinent. Hvert av barna på koret har mistet en eller begge foreldrene, men bor nå i Watoto barnelandsbyer.

”Et besøk av Watoto barnekor er en helt spesiell opplevelse! De nydelige barna bokstavelig talt lyser opp lokalet, og når du hører deres historier så tenker du på alt Gud har gjort – hvor disse barna kommer fra, og den forvandlingen som har skjedd i deres liv. Jeg vil på det sterkeste anbefale at du ønsker dette koret velkommen! De kommer til å velsigne deg og folk vil elske dem!” Brian Houston, Senior pastor: Hillsong Church.

I løpet av de over 20 årene Watoto har sendt sine barnekor verden rundt, har de sunget i blant annet Det Hvite Hus, hos Dronningen av England, i FN og på Stortinget.