Godt nytt år!

No skriv me 2012 – eit nytt år ligg framfor oss. Framtida er ukjend for oss, men det er trygt å få leggja framtida og livet i hendene på han som har all makt i himmel og på jord, Jesus! Han kallar oss til å fyjgja seg – han som er den gode gjetaren. Jesus seier: Eg er den gode gjetaren. Den gode gjetaren set livet til for sauene. Joh 10:11. For den som vil vera i fylgje med han seier Jesus: Mine sauer høyrer mi røyst, eg kjenner dei, og dei følgjer meg. Og eg gjev dei evig liv; dei skal ikkje i all æve gå tapt, og ingen skal riva dei ut av mi hand. Det Far min har gjeve meg, er større enn alt anna, og ingen kan riva det ut av handa til Far min. Joh 10:27-29  Fantastisk å ta med seg inn i eit nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *